Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


T I A M A T ES 2o12. DECEMBER 21.

2010.04.06

 

Kép  

T I A M A T

LEGENDAJA A VILAG MINDENSEG  CREACIOJANAK---TEREMTESENEK A  MITOSZA NEMCSAK BABYLONIABAN, NEMCSAK A MAYA KULTURABAN HANEM A VITRA HINDUK, AZ AZTEK CIPACTLI, SOT A GOROG MITOLOGIABAN IS MEGTALALHATO.

TIAMAT  A  VESZEDELMES KAOSZ, A TENGERI NOI ERO MEGTESTESITOJE AKI APSU ----------MARDUK HIMNEMU ISTENNEL EGYUTT ADOTT ELETET TOBB UJ ISTENNEK -- MIVEL A NYUGODT, EDES VIZET MEGSZMELYESITO APSU SZEMBESZALLT A TIAMAT TENGERI KAOSZ  DRAGON FURIJAVAL ---AKIT KINGHU SEGITET A TIAMAT SZORNYETEGEIBOL ALLO HADSEREGEVEL--. APSU  TIAMATOT LEGYOZVE, KETTEVAGVA TEREMTETTE MEG AZ EGET ES A SZILARD TALAJU FOLDET . A KINGHU VEREBOL PEDIG AZ ELSO EMBEREK SZULETTEK MEG.

A LEGENDA A KAOSZ SZUKSEGES MEGSEMMISITESEROL , EGY UJ KOZMIKUS REND KIALAKULASAROL SZOL. HA JOL BELEGONDOLUNK AKKOR TIAMAT LEHET MAGA A DINOSAURUS KORSZAK-- MELY EGY  HATALMAS ASTEOROID ALTAL PUSZTULT EL ES HELYET ADOTT AZ EMERI ELETNEK  A FOLDON, A SZILARD TALAJON EGY RENDEZETT FORMABAN MIVEL PONTOSAN EGY HATALMAS KOSZIKLAVAL VALOSSZEUTKOZEST AD TUDOMASUNKRA FIZKIAILAG.

BOVEBBEN MEGTALALHATJUK EGY MAI NAPIG FENNMARADOTT 4000 EVES SUMER IRASBAN ES MELY SZERINT A TIAMAT   "PLANETA"   EGY IGEN REGI, MEG NEM HATAROZHATO IDOBEN  OSSZEUTKOZOTT EGY MASIK  NAPRENDSZERUNKBEN KERINGO "BOLYGOVAL"--- MELY KETTEVAGTA   ES EZ ALTAL BEKERULT EGY RENDEZETT ORBITABA. AZ EGYIK SZETVALT RESZE  KIADTA A FOLDUNK SZARAZFOLDJET, MIG A MASIK RESZE A CSENDES OCEANT 

EZ AZ OSSZEUTKOZES VOLT AZ AMI VALOJABAN MEGTEREMTETTE A SUMEROK 10. PLANETAJANAK A MISZTUKUMAT, MIVEL AZ A "BOLYGO" MELLYEL A TIAMAT OSSZEUTKOZOTT  NIBIRUNAK NEVEZTEK EL A SUMEROK. /A KILENCEDIK AZ A FOLD HOLDJA LETT AMIT SZINTEN BOLYGOKENT JELOLTEK MEG IGEN TEVESEN/ MELY A KAOSZI IDOBEN NEM LEHETETT EGY VALOSAGOS BOLYGO, /csupan egy hatalmas szikla, asteoroid/ HISZEN NEM EGY RENDEZETT ORBITAN KERINGETT A NAPUNK KORUL UGYANUGY MINT A  TIAMAT SEM.

A SUMEROK, S AZ EGYIPTOMIAK ENNEK A NIBIRUMNAK  A  KERINGESI IDEJET 365O EVRE TETTEK. NEHEZ ELHINNI, HOGY A KAOSZ ELOTTI AVAGY EPPEN AZ UTANI IDOBEN A NIBIRU ELO EMBEREK HORDOZOTT VOLNA--mint ahogy ma ertelmezik a mitoszik ---  S AKIK MINT ISTENEK JELENTEK  VOLNA MEG AZ UJ FOLDON  MIVEL A FOLDI ELET KIALAKULASARA TOBB KOZMIKUS IDO VOLT SZUKSEG---mint ahogy a mayak fel is jegyeztek-- ES AZ IS HIHETETLEN, HOGY A NIBURU EZT AZ OSSZEUTKOZEST MINDEN BAJ NELKUL  ELTE VOLNA TUL. ................................     A NAPRENDSZRUNK PLANETAI KOZUL MA MAR TUDJUK, HOGY CSAK A FOLDON VAN MEG AZ EMBERI ELETHEZ SZUKSEGES ADOTTSAG.. 

EZ AZ A 365O EVES NIBIRU UJ PALYAJA  MAGA UTAN HAGYTA A SUMEROK 365O EVES CIKLUSAT. AZ UTOLSO ISMERT FOLDKOZELSEGI IDEJE AZ  i.e. 1450.-ben VOLT ES A MOISES FELE EXODUS IDEJET JELOLTE MEG EGYIPTOMBAN ARVIZZEL ES FURCSA EGI JELEKKEL. ERROL AZ EGYIPTOMI MITOLOGIA IGEN TISZTAN MEG IS EMLEKEZIK--- MELY RESZEMRE ELFOGADHATO ANNAK ELLERE, HOGY  MAS E KORABELI SZOMSZEDOS NEP LEGENDAJA NEM BESZEL ROLA... JELEN PILLANATABAN  2O12-re TESZIK AZ "UFOSOK" AZ UJABB A NIBIRU MEGJELENESI IDEJET IS MELY "VELETLENUL" EGYBE ESIK A IDOMERETET KIADO CIKLUSOK BEFEJEZESEVEL IS.

NEM ALLITHATOM, HOGY NEM LETEZNEK A MULTBOL FENNMARADT, FOLDOKIVULIEKNEK LATSZO KULTURA MARADVANYAI HISZEN ITT MEXICOBAN LETEZIK A TULAI PIRAMISO ALLO "ATLANTIDA"  SZOBROK OLYAN FEGYVERREL /lazernek latszoka/ AMIT AZ INDIANOK NEM ISMERHETTEK. NEM ALLITHATOM, HOGY NEM LETEZHET ELET A KOZMOSZBAN---DE A MAI CSILLAGASZAT SZERINT,  NEM A MI NAPRENDSZERUNKBEN. ELFOGADHATOM A X. BOLYGO LETEZESET DE NEM AZT, HOGY FOLDONKIVULI ERTELMES EMBEREK ELNENEK RAJTA.

MEXICOBAN IS, AZ UTOLSO HONAPBAN ELKEZDODOTT A PROFEZIAK LAZA 2012.-RE NEZVE DE ERDEKESEN NEM AZ ITTENI MAYA PROFEZIAKROL BESZELNEK A TV.-ben HANEM A "KOLBRIN" BIBLIABAN LEIRTAKAT ELEMZIK. EZ A BIBLIA 11 KONYVBOL ALL ES AMELYBOL 5 EGYIPTOMI ES 6 A CELTA PAPOK ALTAL IRATATOTT MEG ES A XII SZAZADBAN YALALTAK MEG ES A XV. SZAZADVAN ADTAK KI ANGLIABAN. FO TEMAJA EPPEN A NIBURU MEGJELENESE ES HATAROZOTTAN ALLITJA, HOGY NEM LESZ UJABB OSSZEUTKOZES --DE IGEN KOZEL KERUL A FOLDHOZ ES E KOZELSEG IGEN VESZELYES IS LEHET MAR A 4-SZERES  NAGYOBBSAGA MIATT  IS. BESZEL A POLUSOK 180 FOKOS FORDULASAROL--INVERSIOJAROL AMI TERMESZETESEN EGY UJBOLI FOLDTORESHEZ KELLENE VEZETNI--HISZEN AZ  EJE KERESZTEZI A FOLDET. EZ AZ ITT MEGJELENT TV. PROGRAM AZONBAN BIZIK ABBAN, HOGY 2012-IG MEGTALAJAK AZ EGYIPTOMIAK ELREJTETT TITKOS IRASAT ARROL, HOGY HOGYIS KERULHETNENK EL EZT A KATASZTROFAT--HISZEN UTOLJARA EPPEN EGYIPTOMOT KAROSITOTTA. KERESIK AZ EGYIPTOMI PIRAMISOK TETEJEROL ELVESZETT GOMBOKET AHHOZ A HATALMAS ENERGIA FEJLESZTESHEZ, MELYROL MAR EN IS IRTAM REGEN---DE EHHEZ AZ ELEKTROMAGNETIKUS ERO KIFEJLESZTESEHEZ MEG HIANYOZNA A FOLDANYA ENERGIAJA IS. /pozitiv es negativ ero osszevonasa/

A KOLBRIN BIBLIABAN LEIROTTAK CSUPAN BIZONYOS RESZE EGYEZIK MEG A MASHOL MEGJELENT PROFEZIAKKAL. AZ ASTEORoID ZONABA LEPES--ASTEORODI BECSAPODASOKKAL,  A FOLD TENGELYENEK AZ ELFORDULASA (90 fokosan) FOLDRENGESEKKEL, TSUNAMIKKAL KISERVE MEGTALALHATOK MAS PROFEZIAS SZOVEGEKBEN  IS, SOT TUDJUK, HOGY MINDEN 13000 EVBEN VALAMILYEN FORMABAN MEGJELENIK EGY EPOKALIPSZISI IDO ES ENNEK KOVETKEZTEBEN A POLUSOK OLVADASA MAJD AZ UJ POLUSOK ELJEGESEDESE IS BEKOVETKEZIK. VALOJABAN NEM KLIMA VALTOZASROL KELL BESZELNUNK HANEM POLUS VALTOZASROL MELY MA MAR BEBIZONYITOTT ES PONTOSAN A CHILEI FOLDRENGES ALTAL IS.

SAJNOS EZ A MEXICOI EBREDES ---UGYANUGY MINT MAGA AZ EGYIPTOMI KICSIT KESOIES ES MINDKETTO A "VILAG VEGET HIRDETI!"--BAR IGEN GYORSAN MUKODO HIRNEK BIZONYULT--- HISZEN MEG FEBRUARBAN A MERIDAI LATOGATASOM UTAN EGY OTTANI EGYETEMI TANARNO ISMEROSOM A HAZAJOVETELEM UTAN NEM IGAZMONDONAK IRT LE A PROFEZIAK MIATT MIVEL SZERINTE "NEM LETEZOEK" ES ALIG EGY HONAP ELTELTEVEL MA MAR NEMCSAK MINT PROFEZIA--HANEM VALOSAGOS TENYKENT MUKODNEK A FOLDRENGESEK ES STUNAMIK ALTAL. AZ UTOLSO, FOLDI RENGES PEDIG PONTOSAN ITT,  ESZAK MEXICOBAN TORTENT EGY HATALMAS FOLDNYILASSAL. A PROFEZIAK NEM LETEZOK CSUPAN AZOKNAK AKIK NEM AKARNAK HINNI ABBAN AMIT LATNAK MIVEL NEM TANITOTTAK NEKIK! .OK A VALODI SZEGENYEI MEXICONAK! SAJNALATRA MELTOAK, HISZEN EPP OLYAN FANATIKUSAK MINT AZOK AKIK AZ ELLENKEZO OLDALAN HAJTOGATJAK A NEHA HATAT BORZONGATO SZOVEGEIKET. 

 (photo archiv. lobrazek/104)

 

A mappában található képek előnézete Hivatkozó képek 1