Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EINSTEIN HITE

2011.07.04

 

AZ ELMULT EVEK KRITIKAIT, A SZEMELYEMMEL KAPCSOLATOS MEGJEGYZESEKET  VIZSGALVA MEG KELLETT ALLAPITANOM, HOGY HOGY AZ ALTALAM ELMONDOTT, LEIRT  MAYA POIFEZIAKAT  NEM VETTEK A MAGYAR HONFITARSAIM KOMOLYAN   PEDIG  EZEK A MAGUSI  MEGNYILVANULASOK IGEN  FELULMULOTTAK A JOSLAS FOGALMAT MIVEL A KOZMOSZ TORVENYEIN, VALOS TUDOMANYON ALAPULTK. ES   ENNEK EL NEM FOGADASA NEM  MAYA LEIRASOK---- SOT MEG NEM IS A JOVENDOLES MAGA --- HANEM A KOZMIKUS TUDOMANY MEG NEM ERTESE  VOLT ES MELYET A MAI NAPIG  EGY NEM VALOS  TORTENELMEN ALAPULO  ORDOGI KOR PALASTOL.  TERMESZETESEN EZ NEM CSAK A MAGYAR MULTTAL KAPCSOLATOSAN HANEM ALTALANOSAN A VILAG MINDEN NEP TORTENELMERE IS VONATKOZIK.

NEHEZEN TUDJAK FELFOGNI, HOGY OSENK IS ISMERTEK A VILAGEGYETEM MUKODOSET, A TERMESZET TORVENYEIT ES TANITOATTAK CSAK EGESZEN MASKEPPEN MINT AHOGY MA  TESZIK A TUDOSOK. NEM FOGJAK FEL A KULOMBOZO VALLASOK HIRDETOI, HOGY  A  KOZMOSZ  TORVENYEIN ALAPULT, FEJLODOTT KI  MINDEN  MAI ISMERT VALLAS, HIT MELY --MINT MAR IRTAM-- KET  RESZBOL ALL; A FIZIKAI ES A ELVONT ERTELMU--NEM  TAPINTHATO ERZESI MEGNYILVANULASOKBOL. E ERZESLMI FOGALOM LEGISMERTEBB ES EGYBEN A LEGFONOTOSABB  A NEM LATHATO CSAK  EREZHETO ISTENTOL SZARMAZO   S Z E R E T ET

NEM TUDJAK FELFOGNI, ELFOGADNI OSIENK TUDOMANYAT MIVEL HIANYZIK AZ ELETUKBOL A VALODI VALLASI MEGNYILVANULAS ES AZT AMIT AZ EMBER NEM ISMER KEPTELEN ELFOGADNI ES HOGY EZ MENNYIRE IGY VAN AZT MEGINT CSAK EINSTEIN BIZONYITJA BE. O MEGERTETTE A HOPI INDIANOK KOZMIKUS TORVENYT ES EL IS FOGADTA MIVEL  VOLT HITE AZ ISTENEBEN, MIVEL VALLASOS VOLT ES TUDTA, HOGY A TUDOMANY CSAK A VALLASSAL EGYUTT TUDJA BIZONYITANI A FOGALMAKAT ES AZOKNAK A TORVENYEIT.

 A 90-es EVEKBEN ITT AMERIKABAN IGEN DIVATBA VOLT "AZ ELET A HALAL UTAN" c. KONYV OLVASASA ES MELYNEK AZ ADATAIT EGY  ORVOSNO GYUJTOTT OSSZE AZON EMBEREK ALTAL AKIK ATESTEK EGY  KLINIKAI HALALON DE EGY GYORS ORVOSI BEAVATKOZAS MEGIS MEGMENTETTE AZ ELETUKET. KIVETEL NELKUL MINDENKI ELOTT A HALALA PILLANATABAN EGY FENYES SPIRALFORMAJU ALAGUT JELENT MEG ES AZON KEZDETT AZ EGYEN AZ  EG FELE "REPULNI". EGYESEK LATTAK AZ ALAGUT VEGEN MAR ELHUNYT ROKONOKAT, ISMEROSOKET AVAGY CSODALATOS FENYBEN SUGARZO SZENT SZEMELYEKET. E KONYV ELOLVASASA UTAN ERTETTEM MEG, HOGY JO MAGAM IS ATLEPTEM AZ ELET ES HALAL VONALAT REGEBBEN AMIKOR EGY ORVOSI BEATVATKOZAS KOZEPETTE HIRTELEN ETERREL KELLETT ELALTATNI AMI GYAKORLATILAG  MEGALLITOTTA A LEGZESEMET. IGEN--ATLEPTEM AZ ELET ES HALAL VONALAT ES EN IS LATTAM A TUNELT, SOT SZALLTAM AZ EG FELE--DE ENGEM NEM VART SENKI A TUNEL MASIK OLDALAN ES A EGYSZER CSAK MINDEN ELTUNT ELOLEM ES MELY ALOMBA MERULTEM.

EZ AZ ALAGUT CSAKIS AZ OSSZEKOTO KAPCSA A FIZIKAI ES A LATHATATLEN VILAGUNKNAK ANNAK A TUNELNEK AMIT MA MAR A NASA IS  BIZONYITANI TUD. AZ ISTENHIVO EINSTEIN A HALALOS AGYAN MEGEROSITETTE AZ ISTEN LETET ES EZZEL EGYBEN AZ EGI, ISTENI LAKHELYET IS.

http://youtu.be/t3rluBFIkhM?t=5m54s

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.