Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZAKA--SKUDAT--SZKITA avagy SAI TRIBUS

2010.05.20

Kép

S Z K I T A I N K!

 

AZ EGYIPTOMI KHUSITAKROL SZOLO IRASOMNAL AZ ATA-ISIS SZIGETEVEL KAPCSOLATOSAN SOK MINDEN VILAGOSABBA VALT ES NEMCSAK A HUNNAK NEVEZETT  ARVISURA LEGENDAIRA VONATKOZOAN HANEM  A MAGYARSAGUNK ALAPNEPENEK, A SZKITAKNAK A TORTENELMEVEL IS. A NIPPUR PAPVAROS ROMJIANAL TALALTAK MEG AZ ATA-ISISROL--- AZAZ LEMURIAROL /a mayaknal mint LEMULIA szerepel/ SZOLO MITOSZT ES MELY SZERINT A NIPPURI VAROS LETEZESETOL SZAMITVA E SZIGETVILAG 35000 EVVEL AZELOTT SULLYEDT EL. TORTENETE LEGANDAKENT TERJEDT SZET A NAGY VILAG MINDEN RESZEBE.  HA A 35000 EVET  A MAI NAPOKIG SZAMITJUK AT AKKOR 39000 EV LENNE. EZ NEM CSAK A TOBB MINT4000 EVES MULTJAT JELOLNE MEG NIPPURNAK HANEM AZT A MAJDNEM 4 CIVILIZACIOT IS MELY AZOTA ELTELT ES KATASZTROVAVAL VEGZODOTT A MAYAK IDOMERTEKE SZERINT. EZ IGY ELEGE LOGIKUS ES HIHETO ----- DE MAR NEM AZ 500000 EVES KARPAT MEDENCEI SZKITAK LETE---DE MEG AZ A 40000 EVES MULTJUK ITT MELYROL MA MINT "HIVATALOSAN" ELFOGADOTT TENYROL BESZELNEK---HISZ EZEK SZERINT MEG A A 13000 EVENKENTI PULOS VATOZASOK SEM OKOZTAK A KARPAT MEDENCEBEN SEMMI VALTOZAST MINT A VILAG MINDEN MAS RESZEBEN?  BAR A FOLD UJ SZIVCSAKRAJA CSAKIS AZ UJ POLUSOK ALTAL KIALAKULO ENERGIA HALOZAT UTAN  ALAKULHATOTT KI.

--HAT--- NEM VALAMI GODOLKODO EMERI AGY SZULEMENYE EZ SEM! 

JONA LENDERIG FOGLALKOZOTT REGEBBEN, BOVEBBEN A SZKITAKKAL ES VELEMENYE HA NEM IS 100%-BAN ---DE MEGEGYEZIK AZ EN KUTATASOMMAL. SZERINTE KOZEP AZSIABOL SZARMAZO  TRIBUK A SZKITAK ES AKIK UKRAINABA EGYESULTEK--ES EZZEL TERMESZETESEN NEM ERTHET EGYET SENKI--BAR UKRAINAI LETUK IGAZ. A GOROGOK, MEDEK. A MAGYAR GEN RENDSZRI VIZSGALAT A BELSO AZSIA EREDETET KIZARJA DE NEM AZ ESZAK EUROPABOL VALO KIVANDORLAST ES MELYBE A MAI UKRAINA RESZE IS TARTOZOTT. JELLEGZETESSEGUK A MEDEKNEL, KAZAKHSTAN, UZBEKISTAN, TAJKISTAN KYRGIZSTANBAN IS MEGTALALHATO. BESZEL A SAJAT NYELVUKROL---bar nem nevezi meg a csuvas nyelvet--- MELY AZ "INDO-IRANI NYELVCSALAD EGYIK TAGJA"--MELY  ELFOGADHATO, HISZEN   MEDEK  BESZEDMODJA IRANI VOLT..

AZ EGYIK TORZSEKENT MEGEMLITI AZ    A   R   I   A    CSOPORTOT AZ i.e. -i 1000 EV KORUL  A MAI AFGHANISZTANI TERULETEKEN ES MELY MINT "MASODIK" TORZSE ELJUT AZ INDIABA ES SEGITI A VED ES SZANSZKIT KULTURAK MEGJELENESET. ERROL MAR MAGAM IS IRTAM SOKAT A FEHER KRIZSNA LEGENDAJAVAL KAPCSOLATOSAN.  MEDIA MEGALAKITASABAN 6 SZKITA TORZS VETT RESZT MIG AZ ARMEN URARTU BIRODALOM LEROMBOLASABAN A SZKITAK "CIMMER--KIMMER" CSOPORTJA HABORUSKODOTT..

A PERZSAK MAS TORZSEIT SZAKAKNAK NEVEZI MEG. A "MAH SAKA---HOLDI SZAKA"   PERSIABAN EGYENLO A LENNE HERODOTUS "MASSAGETAIVAL" MELY TEVES LENDERING SZERINT, HISZ TUDJUK, HOGY A MASSEGETTAK NAP KULTUSZIAK VOLTAK---DE MAGAM IS  A "MAH" SZONAK TOBB JELENTESET IS MEREM.

 SZUKSEGSZERUEN JELEN VANNAK ASSYRIABAN,  PARTHUSOKNAL, AZ ESZAKI GOROG TERULETEKEN IS, A KINAI SAI NEVU NEPCSOPORTNAL, A SZARMATAKNAL--- BAR   MINDENUTT KEVERDTEK MAS MEPCSOPORTOKKAL --- MINT EPPEN A SZARMATAK A SZKITAK  ES AMAZON KEVEREDESBOL SZULETTEK MEG. 

A "MAGYAR ROYAL--KIRALYI SZARMATAKNAK"  4 CSOPORTJANAK AZ EGYESULESEBOL SZULETETT MEG. MEGJELOL MEG AZ AZOVI ·"IAZYGESEKET. A DNYEPERI "UGRIKAT, A REAL ROYAL PAPI SZARMATAKAT ES A ROXALANOKAT.

SAJNOS NEM EMLITI MEG A KARPAT MEDENCET ELFOGLALO  OSI SZKITAKAT MELYEKROL SOK MAGYAR HITELES, FONTOS ADAT TANUSKODIK MEG AKKOR IS HA NEM EGY 40 000 EVES IDOT HATAROL BE....SOT MINDEN BIZONNYAL AZ ELSO KARPAT MEDENCEBE ESZAKROL BEVANDORLO NEPRESZROL KELL BESZELNUNK AKIKET KESOBB EZEN A TERULETEN ERTEK EL A ROKONAIKNAK IS NEVEZHETO CELTAK AKIKKEL BEKES  ELETFORMAJUKAT OSZTOTTAK MEG. A SZKITA "FOLYTONOSSAG" EZUTAN VALOJABAN LETEZETT  --EGY SAJATSAGOS FORMABAN--UJABB ES UJABB SZKITA CSOPORTOK MEGJELENESEVEL --HISZEN ISMERJUK A IAZYGES SZARMATAK KELET MAGYARORSZAGBA VALO BEJOVETELET A i.e. 50 EVEKBOL---DE A  MAGYARNAK MEGNEVEZETT OSEINK CSAK AZ AZSIAI KEVEREDES, KULTARA MEGISMERESE UTAN FOGLALTAK EL VEGLEGESEN A  HAZANK MAI TERULETET.

AMIOTA A KARPAT MEDENCEBEN ELO "FELMILLIO EVES SZKITA  ELMELETROL" HALLOTTAM  EGY DILEMABAN ELEK DE NEM A TORTENELEMMEL  HANEM ENNEK A KUTATASAVAL KAPCSOLATOSAN.  NEHEZ LENNE ELHINNEM, HOGY LETEZIK/LETEZNEK OLYAN KUTATOK AKIK EZT VALONAK HISZIK MAGUK IS?? BIZTOS, HOGY NEM!!!!    NEM NEVEZNEM TORTENELMET HAMISITOKNAK---DE "DE RAFINALT BETYAROKNAK" IGEN. EZZEL AKARJAK A NEP ELOTT A MAGYARSAG EREDETET OSIBBNEK, KULONLEGESNEK TUNTETNI.  HA VALOJABAN A MAGYARSAG EREDETET KUTATOINAK  A CSOPORTJABA TARTOZNAK-- AKKOR ISMERNIUK KELL A NEPUNK REAL MULTJAT ES  NEM HIRDETNENEK ANNYI UJABB, NEM IGAZ, TEVES ADATOKAT,  HAZUG, HIHETETLEN ELMELETEKET MELYEKKEL CAFOLNI AKARNAK A REGI KUTATASOK TEVEDESEIT!  EZ IGY NEM MUKODIK ES NINCS IS RA SZUKSEGUNK, HISZEN  ELODEINK MINT TUDOSOK;  ISMERTEIKET, VALLASUKAT SOK MAS NEPPEL MEGOSZTOTTAK  MITA KOZMIKUS TUDAST HIRDETO ARJAK, MINT KALDEUSOK VAGY EPPEN MAGUS PAPOK--- PERSZE NEHEZEBB A VALOSAGOT HITELES TORTENELEMMEL MEGDONTENI,  MINT EGY NEMLETEZO, HAZUG BETYAR ELMELETET HIRDETNI. JOGILAG A CEL  NEM NEMESITI A TEVES ESZKOZOKET! A BETYARSAG IDEJE MAR REG LEJART!

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Hivatkozó képek 1

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.