Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UGRIAN SUICIDE HYPOTESIS

2011.02.04

Kép AZ ELOZO IRASOM VALOJABAN A FOON-UGOR OSHAZA KERDESEVEL FOGLALKOZOTT ES MELYRE LATSZOLAG A TORTENELEM TANAROK EGYESULETENEK AZ OLDALAN "VALASZT" IS KAPTAM TOBB IRASBAN. 

LATSZOLAG MIVEL EGY KULFOLDRE SZAKADT MAGYAR NO IRASAIRA NEM HISZEM, HOGY A MAGYAR TUDOMANYOS AKADEMIA MUNKATARSAI VALASZT ADNANAK, HISZ CSAK "EGY HOMOKSZEM" A FINN-UGOR "OSHAZA" SIVATAG NAGYSAGU VITAJABAN. 

MINT MAR ANNYISZOR IRTAM TISZTABAN VAGYOK, HOGY NYELVUNK MAGABA  REJT TOBB OSHONOS  NYELVET ES HA AZSIABAN OSHONOS NEPEK ELTEK  ES OSEINK IS OTT IS MEGFORDULTAK AKKOR AZ EGYSZERU LOGIKAT KOVETVE AZSIAI OSHONOS NYELVEMLEKEK IS LETEZNEK NYELVUNKBEN----DE NEMCSAK AZOK!  EZ MAR MAGABAN IS ELEGENDO LENNE A FINN--UGOR OSHAZA   E L M E L E T E N E K  MEGDONTESEHEZ--KULONOSEN AKKOR HA AZOKAT A "TOBB" OSHONOS NEPEKET VIZSGALJUK AKIK NEM A BERING SZOROSON KELTEK AT ES NEM AZ AZSIABOL SZARMAZTAK.

A RESZEMRE SZOLO "VALASZ" GONDOLATAT A  "DILETTANS" JELZO ADTA MEG---DE MINT AHOGY IRTAM  A SZEMELYEM EHHEZ TULSAGOSAN JELENTEKTELEN ES IGEN SAJNALOM,  HOGY A RAM KISZABOTT JELZOT MA SOK  MAS "TUDATLAN" KUTATORA IS HASZNALJAK. E JELZOT CSAK IS A MAGYAR "DILIS" SZOVAL TUDNAM ASOCIALNI  ES EZ SZO LENEZO, BANTO AZON MAGYAROKRA NEZVE AKIK NEM ERTENEK EGYET  E        SUICIDE HYPOTEZISSEL. /nem tennyel/. EZT A MEGHATAROZAST MEGINT CSAK NEM EN TALALTAM KI, HANEM A WIKIPEDIA UGYANUGY MINT A TREFORT AGOSTONROL SZOLO BEJEGYZESEMET AZ ELOZO IRASOMBAN--BAR TUDTAM ROLA.  A WIKIPEDIAKKAL ELLENORZOM A SAJAT GONDOLATMENETEMET ES BIZONY EDDIG SIKERREL. KRITILZALJAK A "FINN--UGOR" KIFEJEZEST IS MIVEL SZERINTUK EZ NEM LETEZETT TREFORT IDEJEBEN--DE OK IRHATJAK, HOGY A MAGYAROK 2 ES FEL EZER EVVEL EZELOTT KEZDEK KIALAKULNI AKKOR AMIKOR A MAGYAR NEV SZINTEN ISMERETLEN VOLT A NAGYVILAGBAN! ---JA, AMIT SZABAD JUPITERNEK..............mondja a kozmondasunk.

A MAI "DILETTENS" KUTATOK SZEMERE VETIK, HOGY A GENVIZGALATOK EREDMENYEIT HASZNALJAK MINT BIZONYITAST AKKOR AMIKOR OK A MAGYAR UGORSGAHOZ SOROLJAK A HANTY ES MANSY NEPEKET. /magyar, szekely, csango, magyarab. jasz/ KIHAGYVA AZ ONUGOROKAT, A SZABIROKAT stb.--MIG A  BESENYOKET A BESERMYAN NEV ALATT A FINN CSOPORTOKHOZ KOTIK?????

Kép

SZAZALEKBAN SZAMITVA A MAGYARSAG AGGLUTINANTE NYELVE AZ ALAPJA A FINN-UGOR NYELVEKNEK ES NEM  EGY OSHONOS NYELV -----AZAZ MAS SZOVAL NEM TULUK VETTUK AT A MAI NYELVUNKET MERT AKKOR /es mindig egy egszeru, meg szotagos idiomaval kezd egy nyelv kialakulni/ AZ ALAPNYELVKENT A FINN IDIOMAKNAK KELLENE SZEREPELNI  HA VALOS LENNE A KOZOS OSHAZA HYPOTEZISE ES NEM EGY FEJLETTEBB AGGLUTINANTE IDIOMANAK

SZEMUNKRE VETI, HOGY NEM ISMERJUK A MAGYAR TUDOMANYOS AKADEMIA FONTOS SZEREPET TUDOMANYOS UGYEKBEN ES EBBEN VAN IS IGAZSAG, HISZEN  SEHOL NEM TALALTAM VALODI OSTORTENETI , KUTATAST UGOROKROL AZ AKADEMIA ALTAL DE MEG A SZEKELYEKROL AVAGY A CSANGOKROL SEM--PEDIG AZOKAT MINT "MAGYAR" UGOROKAT JELOLI MEG.

AZ AZSIAI "UGORSAG" KIALAKULASANAK AZ IDEJE 12000 EVVEL EZELOTT KEZDODHETETT  EL ES  AZ  "N" HAPLOGROUP ALTAL TEHAT NEM VETHETJUK EGYBE  A GEN ES A NYELV FEJLODEST AKKOR HA A GEN FELEPITESUK, EREDETUK EGESZEN MAS MINT  A MAGYAROKE. 

BEFEJEZESUL A FINN-UGOR "OSHAZA" HYPOTEZIST  EGYIK  FENNTARTO SZO AZONOSSAGHOZ SZERETNEK SZOLNI. A FINNEK VESI-- nek  NEVEZIK A  VIZ-et-- ahol az alapszo VETE--T=S azaz VESE. HAT IGEN, HASONLO DE HA A SKOT    "WHISKEY" ITAL UTAN KUTATUNK AKKOR  AZ OSI IRISH /GOIDELIC, HIBERNO-ENGLISH/ NYELVEN  AZ "ELET VIZ"-t JELENTI ROVIDET FORMABAN ES VALODI NEVE   "U I S G E  BEATHA".  VOLT.                                        A DESZTILALASA AZ ALKOHOLOS ITALOKNAK AZ EREDETE---MINDEN SOK MASNAK--- VISSZNYULIK  i.e. 2000  EVES IDOKRE,  BABYLIONIABA.    EUROPABA AFRIKAN KERESZTUL ERKEZIK A MONASTERIUMI PAPOKON KERESZTUL.MIVEL KEZDETBEN KIMONDOTTAN ORVASSAGKENT HASZNALTAK     SKOCIABAN  IS  1100 KORUL  A PRIESTEK KESZITIK ES 1500 EVEKBEN KEZDENEK UZLETELNI  E ITALLAL.MAGUK A PAPOK.

UIS--WIS--VIZ--VETE=VESE ES NEM BELSO AZSIABAN SZULETIK MEG E SZO, HANEM BABYLONIBAN A HIBERBOREUSI ORIGENNEL. ERDEKES LENNE AZT KEVES KOZOS SZOKINCS EREDETET MEGKERESNI ES BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY IGEN KEVES  KIMONDOTTAN FINN-UGOR EREDETU SZAVAKAT TALALNANK VAGY TALAN EGYET SEM!

 

A mappában található képek előnézete Hivatkozó képek 1